Автор: Делян Добрев във ФейсбукСвързани текстове: Заради Асен Василев рискуваме 2.13

...
Автор: Делян Добрев във ФейсбукСвързани текстове: Заради Асен Василев рискуваме 2.13
Коментари Харесай

Делян Добрев: Някой се старае България да изгуби дело за милиарди срещу ЧЕЗ. И всички си мислим, че е Асен Василев

Автор: Делян Добрев във Facebook

Свързани текстове: Заради Асен Василев рискуваме 2.13 милиарда лева в делото против ЧЕЗ

Трите ЕРП-та водят идентични каузи против България за милиарди левове. Двете каузи ги спечелихме, третото (с ЧЕЗ) продължава. Запознат съм в елементи с тях, тъй като аз и сътрудника Драгомир Стойнев (БСП) сме основните очевидци на България.

Аргументите на нашата страна са солидни и непробиваеми. Затова и печелим делата, както сме спечелили всички останали арбитражи до в този момент.

За да загубим третото дело, някой би трябвало доста да се постарае да провали нашата отбрана. И този някой дава всичко от себе си и се старае оптимално. Този някой е спрял заплащането на интернационалните юристи на България по това дело.

Колегите ми споделят - несъмнено желае да смени юристите и да му връщат комисионни. Не, другари! Те играят доста по на едро. Преди доста време още ви споделих, че тях ги интересуват милиардите, не милионите. Много е мъчно човек да си показа разликата сред милион и милиард, по тази причина ще ви я показвам с време:

Ако една секунда е 1 лев, то 1 милион лв. са 11,5 дни. Колко дни съгласно вас е 1 милиард? Не са дни, години са! 31,5 ГОДИНИ. Това е разликата сред милион и милиард. Едното е 11 дни, а другото 31 години!

ЧЕЗ желае България да и заплати 2.13 милиарда лв.. Превърнати във време, това са 67 години. Колосална сума за нашата страна! И няма да я заплаща Асен Василев, а ще я плащаме всички ние. Асен Василев ще е на някой остров с алкохолни коктейлчета на плажа и прислуга към него.

Настоявам министър председателят Денков незабавно да предприеме дейности за отбрана на дъжавния интерес. В противоположен случай ще подам сигнал в прокуратурата.

Заглавието е на " Гласове "

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР